Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piasek po którym chodził Justin Bieber, allegro

PoSiak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za niedługo będzie ''kupa w którą wdepnął Justin Bieber''. To już jest jakaś obsesja, zresztą to może być zwyczajny piasek, jak to udowodnić? :P

Opublikowano

Taka cena dla troola przecież nikt nie da takiej sumy za zwykły piasek

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Zobacz drugą aukcje , dość wiarygodna a ten ziomek skopiował opis , dodał zdjęcie z google grafiki dla trollu ...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

1374306365-U303445.png

WTF?

Co ta cena?

Słaby troll. :D Lepsza zabawa była przy maluchu., ;x No pomyślcie, jakim trzeba być głupkiem, żeby dać za taki piasek chociażby złotówkę. Z trzy lata temu myślałam, że większej obsesji niż na punkcie Tokio Hotel być nie może, a tu proszę. Fejm Justina Biebera przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. xD
Opublikowano

Nie no świat schodzi coraz bardziej na psy, ciężko to skomentować.

Opublikowano

Czysta głupota niestety, to tak jakbym ja teraz sprzedawała swojego królika i powiedziała, że to jest Jezus i żeby dawali mi miliony ;f
ps ; aukcja została usunięta przez administracje allegro ;)

Opublikowano

WOW ale bym to kupił gdybym miał tyle pieniędzy . Wysypałbym na ołtarzyk troszkę a resztę to schował do depozytu żeby nikt mi tego nie ruszał .

Opublikowano

Tak samo było jak ktoś sprzedawał samochód, a dokładnie malucha.

Nikt za to nie zapłaci, mają jakieś sposoby na trollowanie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Tak samo było z tym samochodem :) Po czym licytacja została wyzerowana a na końcu zostało dodane nie było ofert kupna ;0

Opublikowano

Tak samo było jak ktoś sprzedawał samochód, a dokładnie malucha.

Nikt za to nie zapłaci, mają jakieś sposoby na trollowanie.

To inna sytuacja. Tam- w dziale motoryzacja każda aukcja ma charakter ogłoszenie i nie zobowiązuje prawnie. Tu- jak najbardziej, więc gdyby pracownik nie usunął aukcji- sprzedawca mógłby dochodzić w sądzie swoich pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...